روزَن

برای بالندگی تنها یک روزنه کافیست...

روزَن

برای بالندگی تنها یک روزنه کافیست...

روزَن

قدمهایت را که آهسته تر برداری، غبار پنجره دل را که پس بزنی، در هر کوی و برزن، در هر کم و زیاد، اتفاق و واقعه و خلاصه در هر نفس و بی نفسی روزنه ای است که نشان از او دارد... حالا چشمهایت جور دیگری می بیند...!
از این روزنه ها ساده نگذر...!

دنبال کنندگان ۵ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
آخرین دیدگاه ها

(۶۹۸) معرفی یک استاد (2)

جمعه, ۵ دی ۱۳۹۳، ۱۱:۴۷ ب.ظ

همه ما تو زندگی به موتور حرکت نیاز داریم برای مواقعی که بی انگیزه میشیم و یا تبلی و رخوت بلای جانمان... برای من مطالعه کتابهای «حرکت» و بعد از آن «مسئولیت و سازندگی» روزنه ای بود برای رسیدن به  هوایی تازه... و  البته آشنایی با بی کرانی از معنا، استاد علی صفایی حائری...

 

وقتی فکر میکنم در هجده سالگی اش کتاب «مسئولیت و سازندگی» را نوشته است دیگر برای گفتن و معرفی حرفی نمی ماند!!

 

کتابی که «تربیت و سازندگى» را نخستین نیاز انسان و زیربناى حرکت او برمى‏شمارد:

 

« مرادم از تربیت، از آهن، ماشین ساختن است، و از بشر، «آدم» آفریدن! آدم، کسى است که بر تمام  استعدادهایش مدیریت و رهبرى دارد و به آن‏ها جهت مى‏دهد. مرادم از انسان رشد یافته، موجودى است که از سطح «غریزه» بالا آمده و در حدّ «وظیفه» و «انتخاب» زندگى مى‏کند.»

 

کتب ایشان نگاه تربیتی و معرفتی عمیقی به زندگی دارد. در ادامه مطلب با ایشان بیشتر آشنا شوید...

او را که بسیاری از علاقمندان آثارش، بانام «عین صاد» می شناختند، علی؛ فرزند آیت ­الله حاج شیخ عباس صفایی حائری و متولد سال 1330 در شهر قم بود. پس از اتمام تحصیلات در کلاس ششم، مشغول تحصیل علوم حوزوی شد و پس از سه سال دروس سطح را به اتمام رسانیده و در اوان بلوغ از درس خارج آیت ­الله حائری، آیت­ الله داماد، آیت­ الله گلپایگانی و پدرش بهره­ ها جست. حاصل عمر کوتاه اما ارزشمند استاد، ده ها اثر و سخنرانی بوده است که تا کنون بیش از چهل عنوان از کتاب­های وی و در موضوعات مختلف به چاپ رسیده و بخشی از سخنرانی­ های ایشان نیز در دست آماده ­سازی و چاپ است. 

 

استاد در تیرماه سال 79 به دیار باقی شتافتند.

به یاری خدا در آینده کتابهای ایشان را بیشتر معرفی میکنم ولی دوستان می تونن برای شناخت بیشتر ایشان و آثارشان ونیز دریافت فایل های سخنرانی و کتب به موسسه لیله القدر مراجعه کنید:

http://www.alisafaee.ir/

دیدگاه ها  (۱)

رحمه الله علیه

ارسال دیدگاه

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی